MAARA UNO

MAARA UNO Maara Uno

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 147 beoordelingen
16 feb 2021 om 22:37 Snelle levering.
11 feb 2021 om 12:39 Lekker verse producten, de schotel en pizza waren rijkelijk belegd en heerlijk bereid.
9 feb 2021 om 21:01 Kip was heel zout. Broodje was niet méér krokant.
6 feb 2021 om 21:03 Eten was spijtig genoeg koud. Maar wel lekker. Hebben bijna 3 uur moeten wachten op ons eten. Wel vriendelijke bezorger.
5 feb 2021 om 6:56 Zoals altijd TOP!
1 feb 2021 om 11:22 Altijd zeer lekker en heel klantvriendelijk. Correcte leveringen en zeer vriendelijke chauffeurs. Absolute aanrader! Moet je echt eens proberen. Wachten zeer zeker de moeite waard. Onterechte 3 sterren en half beoordeling!
1 feb 2021 om 9:38 2 uur wachten eer het eten hier was. De pizza was helemaal niet meer krokant maar plat en doordrenkt.de smaak was wel heel lekker. De bezorger was heel erg vriendelijk zoals we gewoon zijn.
31 jan 2021 om 21:02 Levertijd was bijna 2 uur. Pizza was reeds koud geworden. pizza kip special is wel heel lekker gemaakt. Toen ik belde voor informatie door het lange wachten werd ik wel mooi en beleefd geholpen.
31 jan 2021 om 20:52 Geen idee of het eten lekker is... na 2 uur nog steeds niemand
31 jan 2021 om 20:20 Bij bestelling ging de levering 60min duren. Na 90min gebeld waar ze bleven en kregen we te horen dat de bezorger er "elk moment" kon zijn. Na 2u nog eens gebeld en toen was de bezorger "20min geleden vertrokken". Geen fijne ervaring.
31 jan 2021 om 6:43 Broodjes iets te lang gebakken, een verkeerd drankje geleverd. Buiten dat, toch zeer lekker gegeten
29 jan 2021 om 23:13 Heel lekker.