MAARA UNO

MAARA UNO Maara Uno

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 187 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Maara Uno. Meer weten? Ontdek meer

6 sep 2022 om 19:27 Heel lekker, grote porties en op afgesproken tijd geleverd
16 aug 2022 om 15:28 Verkeerde bestelling, 2x kebap ipv kip. Levertijd was 40 min. Na 40 min. kreeg ik telefoon dat ik op straat moest gaan wachten! Dan duurde het nog 20 min.
23 mrt 2022 om 21:07 lekker en snel geleverd
4 mrt 2022 om 0:24 Boisson oublier dessu repas chaud
12 feb 2022 om 22:22 Pizza's waren warm, goed belegd, goed gebakken en lekker. Meer moet dit niet zijn. De bezorging liet iets langer op zich wachten dan takeaway.com ons zei, maar het viel nog mee qua vertraging. Bestelling zeker nogmaals
30 jan 2022 om 20:20 prima geleverd, heel lekker gegeten!
28 jan 2022 om 20:59 Top
17 dec 2021 om 18:47 Opmerkingen bij de bestellingen werden niet gelezen of uitgevoerd.
11 dec 2021 om 6:07 ik zette er een opmerking bij en die werd ook gedaan dit is hoe je klanten moet bedienen en ben heel tevreden superlekker en geen spijt van
11 nov 2021 om 20:21 Levering van 5 pizza’s pas na 1 u 40. Pizza’s waren wak en plakten aan de doos. Doos viel van vochtigheid uit elkaar. Helft vd pizza niet eetbaar . Uitleg van de persoon die levert: “Ja, ‘t is druk…” “Ja, dat is vochtig van de isoleerdoos”
24 okt 2021 om 20:43 Lekker, voldoende, vers en nog warm. Zeer vriendelijke chauffeur. Duurde wat langer maar hadden telefonisch verwittigd + fles wijn gekregen omdat het lang duurde